Neljapäeval, 24.märtsil näitas Eesti moemaja IRIS JANVIER Tallinn Fashion Week raames Kultuurikatlas oma uue moeliini IRIS JANVIER Business esimest kollektsiooni šiki moeetendusega.

Video autor: Ivo Panasyuk
Fotode autor: Erlend Štaub

IRIS JANVIER Business on uhiuus moeliin IRIS JANVIER moemajast, mis on loodud mõeldes tegusale naisele. Tallinn Fashion Week raames esitletud kollektsiooni keskseks ideeks on soov olla unikaalne ärimaailmas, seda nii mõtteviisi kui ka välimuse poolest.

Kollektsioon on loodud mõeldes iseteadlikule naisele, kes soovib olla elegantne igas päevas. Tööaeg moodustab suurema osa tema aktiivsest päevast ning ta soovib nautida igat hetke oma töises keskkonnas – olgu see siis kontoris, kohtumisel või ärilõunal.

Kollektsioon on praktiline, mugav ja valmistatud kvaliteetsetest kangastest, mis ei vaja igapäevast hooldust. Lõiked on mugavad, hästi istuvad ja naiselikud. Värvigamma varieerub, moodustades omavahel sobiva täiusliku kombinatsiooni. Business kollektsiooni detaile saab kergesti omavahel kombineerida, mis on suurepärane võimalus luua erinevaid komplekte igaks tööpäevaks. Kollektsiooni igat eset on limiteeritud koguses ning hinnatasemelt on see sobiv kõigile, kes soovivad kvaliteetset Eesti disaini mõistliku hinnaga.

Show lavastajateks on Carmel ja Rene Köster (Twisted Dance Company), video autoriteks rezhissöör Sven Olters ja videokunstnik Aljona Movko ning IRIS JANVIER Business esimese kollektsiooni näoks on silmapaistev näitleja Maiken Schmidt.

Etenduse stilist – Anu Lensment.

Moeshow kõrva- ning peaehete autor on Birgit Skolimowski, kes oma loomingus hindab lihtsaid vorme ning käega tegemise jälge, mis lisab isiklikkust ja unikaalsust igale tema loodud ehtele. Teda inspireerivad eelkõige isiksused, aga ka ümbritsev keskkond, olgu see siis pulbitsev linnamelu või vaikne loodus.

Modellid kandsid laval Nike ja REM jalanõusid ning Viuu prille.IRIS JANVIER Business kollektsiooni moeetendust toetas Aperol