POCAHONTAS kollektsioon; Disainer: Kristian Steinberg; Foto: Saara Steinberg

POCAHONTAS kollektsioon; Disainer: Kristian Steinberg; Foto: Saara Steinberg

Tere YU moehuvilised!  Mina olen Saara Steinberg. Olen loonud kolm moekollektsiooni, teinud stilistikat projektidele, olnud assistendiks disaineritele ning hetkel on käsil fotograafi amet. Olen alati tahtnud kirjutada moeteemalist kolumni, seega mul on heameel, et see nüüd teoks saab. Loen, vaatan ja uurin üsna palju moemaailma kohta ja loodan, et suudan teistest moeblogidest ja kolumnitest midagi erinevat teieni tuua. Enough of me, ma parem lasen oma moe minal nüüd edasi rääkida ning loodan, et leiate siit enda jaoks midagi, mis teid minu kolumnite juurde ikka ja jälle tagasi kutsub.

Sügis on moemaastiku üks ärevamaid hetki because of Fashion Weeks. Mida sellelt aastalt oodata? Loodetavasti palju värve, moeshowde eepilisi kujundusi ja fantastilist tänavastiili. Moemaailmas on sel aastal olnud palju muudatusi. Alustades sellest, et Bouchra Jarra astus tagasi oma kohalt kunstilise juhina Lanvinis ning tema rolli on sisse elamas Olivier Lapidus. (Thoughts on that? Olen meeletult suur Lanvini fänn, sest Bouchra tegi sellest kõigest koguaeg midagi erilist, mistõttu jälgin põnevusega mida suudab Lapidus edasi teha). Vetements ja Hilfiger tegid koostööd. (Vetements on olnud kindlasti sel aastal üks minu lemmikuid ja see on arvatavasti selle hooaja vingeim collaboration). Palju erinevaid muutusi moemaailmas ja tänu sellistele koostöödele ja uutele nägudele tähtsates rollides ei oska öelda millised need showd välja võiksid näha. Iga inimene suudab brändile midagi erilist lisada ja see teebki moetööstuse niivõrd põnevaks. Ärgem unustagem ka Tallinn Fashion Weeki, mis algab juba 11.10.2017! Esimesel päeval astub teie ette Kristian Steinberg oma kollektsiooniga POCAHONTAS. Kristiani kollektsiooni saab kandja kanda nii nagu talle seda meeldiks kanda ehk seelikust on võimalik fantastiline kleit teha ja nii edasi. Kindlasti tuleb sellest meeletult eriline show ja kogu kollektsiooni story on ääretult kaasahaarav.

Soovitan silma peal hoida disaineritel, kelle kollektsioone üsna varsti kajastama hakatakse ja varuda endale kindlasti stiilinippe. Olen ise üks neist inimestest, kes jälgib alati moenädalaid, sest need lihtsalt inspireerivad mind hinge põhjani. Ääretult vinge on näha inimeste loominguid ja seda, millist lugu nad edasi tahavad jutustada.

16. septembril olen minemas, teist aastat järjest, Amanda Wakeley presentatsioonile Londonisse. Amanda kollektsioonidel on tugev põhjamaine hõng juures ning elegantsust leidub kollektsioonil palju. Kirjutan järgmises postituses pikemalt Londonist ning sellest milline presentatsioon oli. Põnev sügis on ees ja mul on heameel, et saan teid valgustada erinevatel moeteemadel. Loodan, et see sissejuhatav kolumn oli hea näide sellest, milliseid teemasid siit lugema saab hakata. Tasub ka jälgida minu sotsiaalmeediat. Isiklik Instagram ja fotograafiateemaline Instagram, kuhu postitan üsna peagi usinamalt enda töid väljaspool seda kolumni.

Järgmise korrani!